Hej! Jag har gjort världens godaste ost till en sås-Parmesansås!

Ni vet stjärnkocken som inte bara hänger på Gondolen i Stockholm utan även ger ut goda färdiga såser och dressingar på burk.

Jag fick äran att provsmaka parmesansåsen som nu landat i våra butiker. Det var en väldigt god sås rik på smak men kanske lite mer parmesan hade gjort den topnotch.
Den rekommenderas till kalvkött, fisk och pasta. Jag provade den dock till panko- panerad kycklingfile och till det en grön sallad och ugnsrostad potatis. Och det gick bra det också.

Det som är härligt med Eriks såser (förutom att de är goda) är att de tillverkas i Sverige och huvudråvaran är rapsolja som uteslutande kommer från svenska gårdar, och det gillas.
Och jag kommer säkert att prova den igen, både till pasta och kalvkött.
För Erik, jag gillar den precis som du hoppades.
Och jag tror att ni också kommer att göra det. Prova.
Ska prova den oxå...